Jihadister bör fängslas, inte ges jobb

Det rödgrönrosa styret i Stockholm gav oss en bra bild av hur moraliskt depraverad och förvirrad den moderna vänstern är genom att ge förtur till hemvändande jihadister till jobb och bostäder.

DN, vars ledarsida inte är lika konsekvent depraverad som Aftonbladets och då och då skriver bra saker, men som alltför ofta, inte minst under senare tid, sjunkit till samma låga nivå som Aftonbladets, försvarar det med att ”det inte är kommuners jobb att ställa jihadister inför rätta, det är rättsväsendets”. Förvisso är det sant att det inte är kommunerna som organiserar polis eller domstolar, men om kommuner kommer i kontakt med jihadisterna bör de agera genom att tipsa polisen om hur de kan gripas, inte genom att ge dem förmåner.

För poängen är att there is no such thing as a non-criminal jihadist. Alla som strider för grupper som al-Qaida och Islamiska Staten strider emot den moderna civilisationen, inklusive Sverige. De bör alltså alla, om de återvänder till Sverige, gripas och åtalas för landsförräderi, och om de finns skyldiga dömas därefter. Så såvida inte domstolen finner att de är oskyldiga till att ha krigat för jihadistgrupper som al-Qaida och Islamiska Staten bör de dömas till livstids fängelse, varpå jobb och bostäder i kommunal regi av uppenbara skäl inte kan bli aktuella.

Se för övrigt Fnordspottings betraktelse i ämnet!

Annonser

2 thoughts on “Jihadister bör fängslas, inte ges jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s