Svensk asylpolitik är tvångslagstiftning

Nu när inflödet av bidragsinvandrare från den muslimska delen av tredje världen nått rekordnivåer med just nu nära 1000 per dag (alla som kan multiplicera 1000 med 365 kan räkna ut vilken årstakt det innebär) har pressen på Migrationsverket att ordna boende åt asylsökande ökat. Då akut bostadsbrist redan existerande så har diverse nödlösningar fått användas.

Som lösning på medellång sikt har från de rödgröna föreslagits en tvångslagstiftning för att alla kommuner ska tvingas ordna fram någon form av boende. Tidigare var både alliansen och SD emot det, men då Folkpartiet antiliberalerna svängt i frågan finns nu riksdagsmajoritet för en tvångslagstiftning mot kommunerna.

Detta är dock trots den omfattande debatt det väckt inte en särskilt viktig fråga. Detta särskilt då som de kommuner som påtvingas mottagande kommer ekonomiskt kompenseras av staten.

Vad som är intressant är däremot är att hela systemet med bidragsfinansierad asylinvandring är en tvångslagstiftning mot svenska folket. Alla svenskar tvingas finansiera mottagandet av de bidragsinvandrare (intressant nog i de allra flesta fall unga män) som tar sig hit.

Och till skillnad från de kommuner som påtvingas mottagande får Sverige ingen kompensation för det.

Det är också huvudpoängen i den marknadsliberala kritiken mot dagens asylpolitik. Den innebär en påtvingad försörjning av andra i allt mer massiva volymer.

Annonser

One thought on “Svensk asylpolitik är tvångslagstiftning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s