”Grå vargarna”bara ett problem med Kaplan

Bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) har nu då alltså hamnat i ”blåsväder” för att han haft möten med den turkisk-fascistiska gruppen ”Grå Vargarna” och med turkiska islamistgrupper.

Det var onekligen exempel av i bästa fall dåligt omdöme-och kanske mycket dålig ideologi . Men det är långtifrån det enda eller ens det främsta problemet med Kaplan.Andra, minst lika viktiga, ofta ännu viktigare, inkluderar bland annat:

-Han är Miljöpartist.

-Han har varit inkompetent som bostadsminister.

-Han deltog i ”Ship to Gaza” som hade det enda anständiga landet i Mellanöstern som måltavla och stödde terrorgruppen Hamas.

-Han jämställde jihadistterrorister som åkte till Syrien och Irak för att stödja al-Quaida, Islamiska Staten och liknande grupper med de hjältar som i egenskap av frivilliga i vinterkriget 1940 bidrog till att rädda Finland från samma öde som de baltiska länderna.

The list goes on….Förvisso bör hela regeringen avgå, men det är särskilt angeläget att Kaplan avgår. Riksdagen bör därför avsätta Kaplan med ett misstroendevotum. Dessvärre lär det inte hända då allianspartierna i dag agerar som en låtsasopposition som säger att de är emot regeringen men inte gör något, utöver tomt prat, för att förhindra den från att skada Sverige.

Läs även: Motpol

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s